Nadat ze anderhalf jaar lang met veel plezier en enthousiasme haar rol als Cultuurmakelaar heeft vervuld gaat Bo Hendriksen per 1 september aan de slag als Beleidsadviseur Cultuur, Recreatie en Toerisme voor Gemeente Zeist.

Het vertrek van Bo valt samen met het moment dat de website www.uitinzeist.nl een prachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt en het eerste Sport & Cultuur Festival wat plaats gaat vinden; twee voorbeelden van verbindende projecten voor de sector.

“Als Cultuurmakelaar voor Zeist heb ik veel inspirerende projecten en evenementen mogen organiseren, waardevolle verbindingen kunnen leggen en veel mooie mensen ontmoet.

Toen kwam het moment dat ik, mede dankzij de opleiding Leiderschap in Cultuur, bij mezelf te rade ging op welke wijze ik na 15 jaar de culturele sector kon blijven versterken. Ik ben ontzettend blij en vereerd dat ik in mijn nieuwe rol bij de gemeente mijzelf vanuit een ander perspectief volop kan blijven inzetten voor de culturele sector in Zeist. Mijn opgedane kennis van de afgelopen anderhalf jaar in Zeist zal daardoor zeker niet verloren gaan. Ik kijk ernaar uit iedereen te blijven ontmoeten!”

Gemeente Zeist en KunstenHuis Idea, penvoerder van de Cultuurmakelaar, gaan voorafgaand aan het nieuwe culturele seizoen nog actief opzoek naar een opvolger. De culturele partijen worden hiervan op de hoogte gehouden. Bo is tot eind augustus nog bereikbaar en werkzaam als Cultuurmakelaar. Het is dan ook geen afscheid maar tot ziens!