In de donkere dagen rond kerst nodigt Demasqué je uit voor een intiem online theaterfestival. Keerpunt bestaat uit monologen en dialogen van de Amerikaanse schrijfster Joyce Carol Oates. De personages in het werk van Oates staan voor een keerpunt. Zullen ze hun lot in eigen handen nemen of gaat het verder bergafwaarts?

Een kijkje in hun hoofd

De hoofdpersonen zijn stuk voor stuk op zoek naar een manier om zich veilig in hun vel te voelen, ondanks de littekens die het leven ze heeft gegeven. Je krijgt een kijkje in het hoofd van levensechte mensen van vlees en bloed. Ze laten alles van zichzelf zien. Ook hun donkere kant.

​​Live online via Zoom

We nemen je mee op een online avontuur. Terwijl jij lekker warm bij de kerstboom zit, tonen we je de ware aard van de mens. We nodigen je live uit in onze Zoom-breakoutroom voor een unieke theaterbeleving.

Kaartverkoop en speeldata

Keerpunt is te zien van 19 t/m 30 december via Zoom. Er zijn twee verschillende programma’s. Ook leuk om ze allebei te kijken! Een kaartje voor een voorstelling kost 5 euro. Na het bestellen ontvang je de Zoom-link en een uitleg over dit online festival.
Meer informatie en/of reserveren