Jasper van der Put is sinds 1 januari 2022 de nieuwe programmeur van Poppodium de Peppel in Zeist. De in Utrecht wonende Van der Put is al zo’n 15 jaar in verschillende rollen actief met (pop)muziek en evenementen.

Hij stelt zichzelf graag even voor:

Langs deze weg wil ik me graag aan jullie voorstellen! Mijn naam is Jasper van der Put, 34 jaar, en sinds 1 januari de nieuwe programmeur bij De Peppel. 

Mijn professionele leven bestaat al zo’n 15 jaar uit het belichten, ontsluiten en faciliteren van ontmoetingen in het creatieve veld. Als muziekjournalist en marketeer heb ik artiesten van hun beste kant te laten zien, als programmeur en producent heb ik een podium geboden aan tal van muzikanten, spoken word artiesten, interviews, et cetera. De afgelopen tien jaar doe ik dat vanuit Utrecht, de stad waar ik als mens en als ondernemer volwassen ben geworden, en die ik van binnen en van buiten ken.

In de functie programmeur bij De Peppel komt veel van mijn ervaring samen in een uitdagende nieuwe setting. De podium sector verkeert natuurlijk in zwaar weer, en dus zal dit het nodige vragen aan flexibiliteit en inventiviteit om dingen mogelijk te maken binnen de beperkingen die er van moment tot moment gelden. 

Ik heb enorm veel zin om Zeist te gaan bedienen van mooie concerten en culturele events, en ben ook altijd in voor toffe samenwerkingen en ontmoetingen in het culturele veld in Zeist. Dus mocht je willen kennismaken of heb je ideeën of feedback die voor De Peppel van belang kunnen zijn, klim in de pen of maak een afspraak: jasper@peppel-zeist.nl. Tot spreeks!