AgendaMuziek

Koffieconcert in de Sionskerk

By 20 september 2022 No Comments

De Zeister pianist Wouter Harbers geeft al jaren koffieconcerten in het Torenlaan Theater te Zeist. Tijdens deze koffieconcerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke eerste woensdag van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek. Kom ook meegenieten op woensdagochtend 5 oktober! Vanaf 10:00u bent u welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 10:30u start het gratis toegankelijke concert met een luchtige toelichting van Wouter. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. En deze keer doet hij dit niet alleen: samen met cellist Csaba Erdös en strijkkwartet Romance weet hij ongetwijfeld een gevoelige snaar bij u te raken.

Entree gratis, collecte na afloop. Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via www.koffieconcerten.nl
Kunt u 5 oktober niet? Geen nood, tot maart 2023 deelt Wouter elke eerste woensdagochtend van de maand de mooiste muziek met u in de Sionskerk!

Bekijk de agenda alvast via www.koffieconcerten.nl

Meer informatie en/of reserveren