De vertellers van het Wereldwijd Vertelcafé Zeist laten zich niet zo gauw de mond snoeren. Vertellen is hun lust en leven. En hebben samen met Slotstad TV een prachtig plan bedacht.

Tien vertellers hebben hun verhaal laten opnemen door Geertjan Bossinga en cameraman Kees Linnenbank van Slotstad TV.  En voor zover mogelijk op locaties dat past bij het verhaal of met een mooie achtergrond. Deze verhalen worden vanaf 3 februari TIEN weken lang via de televisie door Slotstad TV uitgezonden.

De uitzendingen

De première is steeds op de woensdagen na het programma Slotstad Actueel om 10 uur. Daarna worden de verhalen steeds uitgezonden in het eerste uur na het regelmatig uitgezonden programma Slotstad Actueel. Maar liefst 30 tot 40 keer in die week tot de volgende woensdag. En dat gedurende TIEN weken lang. Dus met die minimaal 350 verhalen altijd wel een paar keer raak als je zapt langs de tv-kanalen.

Voor de juiste tijden kijk hiervoor in de TV-gids. Slotstad TV kun je op de televisie vinden bij de volgende kanalen: KPN 1467, T-Mobile 848, Ziggo 40.

De Vertellers

De vertellers zijn: Imke Abbas, Esther de Jong, Nico Bakker, Wim van der Ende, Mieke Spronk, Ron Slot, Jetta van Genuchten, Peter Tabbers, Frans van Bussel en Ronald van Gemeren. Zij hebben met veel plezier en enthousiasme aan hun verhaal voor jou gewerkt. Dus luister, houd vol en blijf gezond!

Foto: Ronald van Gemeren, Esther de Jong vertelt haar verhaal over een houthakker voor de camera van Slotstad TV in de Groene schuur bij De Boswerf.

Meer informatie en/of reserveren