zaterdag 5 oktober 2024 | 07:00 - 13:30

Walk on Sunshine

Pyramide van Austerlitz
Categorie
Natuur
Meer info

Walk on Sunshine is een prachtige wandeltocht bij zonsopkomst. We verwelkomen een mooie nieuwe dag en zetten ons tegelijkertijd in voor mensen met de hersenbeschadiging cerebrale parese!

Cerebrale parese (CP) is een houding- en bewegingsstoornis die veroorzaakt wordt door beschadiging van de hersenen. CP is in Nederland de meest voorkomende oorzaak van (motorische) beperkingen bij kinderen. Walk on Sunshine zet zich in voor iedereen met CP.
In het weekend van Wereld CP dag, op zaterdag 5 oktober 2024, vindt de 1e editie van Walk on Sunshine plaats. Op de Utrechtse Heuvelrug bij de Pyramide van Austerlitz wandelen we samen de zon tegemoet. Iedereen kan meedoen. Je kunt wandelen, handbiken, rollen en framerunnen. Er is keuze uit vier afstanden: 1, 5, 10, en 20 km. Voorafgaand verzorgen we een heerlijk gezamenlijk ontbijt en onderweg zijn er rustmomenten en gezellig entertainment. Ook de finish wordt voor iedereen een feestje! Aangezien het niet voor iedereen mogelijk is om bij zonsopkomst aanwezig te zijn bij de Pyramide is het voor deelnemers ook mogelijk om vanuit huis deel te nemen.

Delen op