zaterdag 24 augustus 2024 | 10:00 - 17:00

Walk Art Markt: genieten van kunst onder het groen

Walkartpark, Slotlaan 27, Zeist
Categorie
Cultuur
Kunst
Muziek
Natuur
Theater
Meer info

Ook dit jaar organiseert CultuurZeist de Walk Art Markt (WAM) in het Walkartpark aan de Slotlaan in Zeist. In ruim 130 kramen presenteren sierkunstenaars en ambachtsontwerpers o.a. keramiek, sieraden en glaskunst. Er is muziek en theater, en lekker eten en drinken. De markt is gratis. Kom ook!

Zin in een gezellige dag vol kunst en cultuur? Op zaterdag 24 augustus organiseert CultuurZeist de Walk Art Markt (WAM) in het Walkartpark aan de Slotlaan in Zeist.

Dit is wat je verder kunt verwachten. Coverband Klezmoar komt met popcovers en jong talent Lucie Stolk zingt wereldmuziek. Houd je van volksmuziek? Dan kun je je hart ophalen aan het repertoire van Luuk Lenders en het Engelberg Trio met klezmer en muziek uit o.a. Ierland en Schotland. Verder neemt zanger ‘John NotLennon’ je mee naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Elvis, een beetje Everly Brothers en heel veel Beatles!

Vanaf 13.00 uur is er een kinderprogramma met Klaksa muziek- en poppentheater, schminkster Petra Lippmann en Mr. Poehaa. Met ‘Kliko, een Schoone voorstelling’, zorgt hij voor circustheater van de bovenste plank. De Rotterdamse zussen Bep & Toos van Plee-Act zorgen voor dikke pret bij het toilet!

 

Delen op