vrijdag 3 mei 2024 | 14:30 - 16:00

Voorstelling Eigenwijs bouwen. 4 + en familie

De Boswerf Prins Bernhardlaan 3 in Zeist
Categorie
Cultuur
Jong
Natuur
Theater
Meer info

Ina wil een huis bouwen op een mooie plek in de natuur. Daar wonen al veel dieren en staat een aparte boom. De bouwvakker weet precies wat er nodig is: beton, muren en een dak. De boom moet gekapt en de dieren weg.

Ina wil een huis bouwen op een mooie plek in de natuur. Daar wonen al veel dieren en staat een aparte boom. De bouwvakker weet precies wat er nodig is: beton, muren en een dak. De boom moet gekapt en de dieren weg. De nieuwe voorstelling van het Aldo theater met poppen gaat over bouwen in de natuur en je willen thuis voelen. Maar wat als de dieren en de boom ook willen leven en kunnen praten! Wij willen hier blijven wonen, dit is onze plek! En waar moet ik dan wonen vraagt Ina? Kom maar bij ons onder de boom zeggen de dieren. En waar staat mijn bed dan? Hier in het mos. En waar zijn de ramen? Overal waar je wilt. Dus mag de bouwvakker zijn zaag weer meenemen… oh wacht: de zaag wil blijven en speelt een lied… een zingene zaag lied over willen wonen in de natuur.

In samenwerking met muziekant en geluidenmaker Albertjan Haan. Met financiele ondersteuning van Gemeent Zeist en CultuurZeist.

Reserveren via de ticketlink van: www.kunstkaravaanzeist.nl . Graag altijd reserveren.

Delen op