vrijdag 17 november 2023 | 20:30 - 23:00

The Band Undercover

Poppodium De Peppel
Categorie
Muziek
Meer info

Zes topmuzikanten van Nederlandse bodem spelen de mooiste songs van The Band. I Shall Be Released, The Last Waltz, Coyote, Up On Cripple Creek, The Weight… Ze komen allemaal voorbij.

And The Band Played On
Bassist Hans van der Lubbe en trompettist Ronald Brunt vormen samen met Roel Spanjer (Normaal), Wouter Planteijdt (Sjako!), Eric van Dijsseldonk (Erwin Nyhof) en Richard Heijerman (Ellen ten Damme) de tributeband And The Band Played On. Niet omdat het moet, maar omdat ze er heel veel zin in hebben. Een unieke verzameling topmuzikanten op het podium deelt hun liefde voor The Band. En die liefde slaat als een spetterende vonk over op het publiek. I Shall Be Released, The Last Waltz, Coyote, Up On Cripple Creek, The Weight… Ze komen allemaal voorbij.

“Een uitmuntende formatie (…) speelt in min of meer chronologische volgorde al die prachtige nummers van The Band. Het is wat lullig om te zeggen dat ze het misschien nog beter doen dan Robbie Robertson en diens makkers, maar het maakt in ieder geval duidelijk hoe goed en respectvol ze het aanpakken.” (Lust for Life /Revolver)

Delen op