vrijdag 26 januari 2024 | 20:15 - 22:00

RICHARD GROENENDIJK – REPRISE

THEATER FIGI
Categorie
Theater
Meer info

Wegens het enorme succes is Richard Groenendijk dit seizoen nógmaals in een aantal geselecteerde theaters met ‘Voor iedereen beter’ in het land te zien. E

Volgens de pers hoort Groenendijk thuis in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig,scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Afgelopen twee theaterseizoenen speelde Richard Groenendijk deze theatervoorstelling in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en laaiend enthousiast publiek op, maar ook de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. De prijs voor de beste voorstelling van het seizoen in de categorie entertainment. Het lied ‘Ik hoop het wel’ uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs.

Wegens het enorme succes is Richard Groenendijk dit seizoen nógmaals in een aantal geselecteerde theaters met ‘Voor iedereen beter’ in het land te zien. Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn.

Delen op