zondag 15 oktober 2023 | 15:00 - 17:00

Open Podium in Torenlaan Theater

Torenlaan Theater Zeist
Categorie
Cultuur
Muziek
Meer info

Het tweede Open Podium van dit seizoen in het Torenlaan Theater. Deze keer met optredens van Troubadour Boudewijn Hansen, JB Bacon, The Milk en Judith de Haan.

Het tweede Open Podium van dit seizoen. Deze keer met optredens van Troubadour Boudewijn Hansen, JB Bacon, The Milk en Judith de Haan. Boudewijn Hansen is een echte troubadour. Zingend weet hij op alles om zich heen ter plekke een lied te maken. Wat hij afwisselt met prachtige eigen en bekende Nederlands en Franse chansons. JB Bacon is een man met een gitaar en een stem in de geest van Neil Young, Bob Dylan, Eddie Vedder en Kurt Cobain. The Milk maakt soul in een eigentijds jasje en een knipoog naar de 70’s. Van dromerig en sensueel tot sassy en funky brengen ze zowel eigen werk als onverwachte covers. Judith de Haan brengt muzikale kleinkunst over hoop, onvermogen, zwembadkluisjes en alles daar tussenin.
De toegang is gratis. Aanvang 15.00 uur. Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden en meer informatie op www.cultuurzeist.nl.

Delen op