zaterdag 23 september 2023 | 20:30 - 23:00

KLANK: Moss + Wavetabler + Future Husband

Poppodium De Peppel
Categorie
Muziek
Meer info

KLANK brengt muziekmakers samen en ondersteunt hen bij het delen van hun passie voor muziek. Tijdens KLANK presenteert ervaar je precies dat: een avond vol muziek en gezelligheid, waar je nieuwe mensen ontmoet en samen kunt genieten van live optredens.

Moss
Indierock
Moss wordt in 2003 opgericht en speelt vanaf de eerste dag mee in de indie-eredivisie. Dit doet de band met ijzersterke songs en een veelzijdige sound die door zowel fans als critici zeer worden gewaardeerd. Van indierock tot psychedelica.

Wavetabler
Syntablism

De elektronische muziek van Wavetabler wordt gemaakt door middel van live syntablism (scratchen met modular CVs), drum synthese, in een synergie van song en improvisatie. Ook ’bespelen’ Bram en Kypski het lichtontwerp live.

Future Husband
Indiepop

De muziek van Future Husband is het resultaat van een sterke chemie tussen de bandleden, die al jaren samen spelen in verschillende muzikale formaties, waaronder de popgroep Feng Suave. Future Husband heeft al flink wat Europese optredens op haar naam, waaronder op Best Kept Secret Festival, Grasnapolsky, Peckham Audio London en Botanique Brussels.

Delen op