vrijdag 29 september 2023 | 18:30 - 21:30

Kinderdisco

Poppodium De Peppel
Categorie
Jong
Meer info

Speciaal voor kinderen van groep 5 t/m 8 organiseren we iedere maand onze Kinderdisco! Een te gek feestje met veel gezelligheid, altijd een ander thema en een prijs voor mooiste outfit. DJ BastiQ draait de tofste muziek en er kan lekker gedanst worden.

Polsbandjes
Er zijn polsbandjes te koop met een bartegoed van €2,50 of €5 erop. Iedere consumptie wordt afgetekend op het polsbandje en op die manier hoef je je kind geen contant geld mee te geven. Deze polsbandjes zijn, net als de entreekaartjes, te koop in de online ticketshop en aan de deur.

Fijn om te weten
Tijdens de Peppel Kinderdisco feesten de ouders niet mee; die mogen uiteraard wel een kijkje nemen bij het brengen en ophalen (vanaf 20.45 uur). Tijdens het feest zorgen de ervaren Peppelmedewerkers ervoor dat alle feestneuzen netjes binnen blijven en een te gek feestje kunnen vieren!

Kinderfeestje!
De Peppel Kinderdisco is superleuk voor kinderfeestjes! De jarige mag altijd gratis naar binnen, krijgt een klein presentje van ons en mag een liedje uitzoeken. Kaarten en bartegoed voor het hele feestje bestel je eenvoudig via onze online ticketshop. Heb je vragen? Mail gerust naar info@peppel-zeist.nl.

Delen op