vrijdag 15 december 2023 | 19:30 - 21:00

Kerstconcert OUD&NIEUW – Vrijdag 15 December 2023

De Oude Kerk; 1e Dorpsstraat 1; 3701 HA Zeist
Categorie
Jong
Klassiek
Muziek
Zingen
Meer info

Op vrijdag 15 december organiseert Toonkunstkoor Zeist een kerstoptreden met het thema OUD&NIEUW in samenwerking met JeugdZangTheater van Kunstenhuis Idea. Wij zingen kerstmuziek variërend van klassiek tot hedendaags tot tijdloos.

Op vrijdag 15 december organiseert Toonkunstkoor Zeist een kerstconcert met het thema OUD&NIEUW. Voor dit concert werken we samen met het JeugdZangTheater onder leiding van Annet van de Hesseweg. Wij zingen klassieke werken zoals Antifonen, Magnificat en Ubi caritas en de kinderen zingen hedendaagse muziek zoals Carol of the Bells en 12 days of Christmas voor u. Samen zingen we enkele Carols die van alle tijden zijn. De begeleiding van wordt verzorgd door Aarnoud de Groen op orgel en Minko Hulscher, JongTalent bij Kunstenhuis Idea, op piano. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Danny Nooteboom.

Net als vorig jaar wordt het een bijzondere en feestelijke avond, waarvoor wij iedereen van harte uitnodigen om deze met ons te beleven. Met glühwein en warme chocolademelk genieten we na en komen we verder in de stemming voor de mooie dagen richting het nieuwe jaar.

Kaarten in voorverkoop á €10,-, aan de zaal á €12,50 en voor kinderen t/m 15 jaar á €5,-.

Delen op