zondag 3 maart 2024 | 14:00 - 15:00

JongTalent concert in Torenlaan Theater

Torenlaan Theater, Torenlaan 38 te Zeist
Categorie
Cultuur
Muziek
Meer info

Lucie Stolk (13 jaar) treedt op met haar muzikale vrienden. Lucia speelt graag gitaar in allerlei genres. Waar ze zich vorig jaar volledig richtte op Flamenco, zal ze dit jaar vooral het plezier in spelen/zingen van wereldmuziek met anderen laten horen. Organisatie: CultuurZeistnl

Lucie Stolk treedt op met haar muzikale vrienden bij het tweede JongTalent concert van dit seizoen. Lucie Stolk (Lucìa) is 13 jaar en speelt graag gitaar in allerlei genres. Waar ze zich vorig jaar volledig richtte op Flamenco, zal ze dit jaar vooral het plezier in spelen/zingen van wereldmuziek met anderen laten horen. Ze zal starten met Jasper achter de piano. Ze vonden elkaar spontaan op de afterparty op Monumentendag 2023 bij ‘De Witte Os’ waar toevallig een piano in de wijnkelder stond.

Vervolgens komen haar muziekvrienden Karel Das en Sam van der Hum uit het westen van het land aanschuiven om gedeelde onvergetelijke wereldmuziek rond het kampvuur nu met alle liefhebbers te delen. Lucie zal ook solo nog een aantal nummers spelen. Het volledige programma is op de dag van het concert verkrijgbaar aan de zaal. Het JongTalent concert begint om 14.00 uur, ontvangst vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis.  Na afloop start het Open Podium met drie muzikale optredens.

Delen op