zaterdag 8 juni 2024 - zondag 16 juni 2024

Groepsexpositie in de Gehoorzaal

P'Arts Galerie de Gehoorzaal. Vijverhof 41, 3734 DA Den Dolder, WA Hoeve
Categorie
Cultuur
Expositie
Meer info

Welkom bij deze zeer gevarieerde tentoonstelling van: Rina van Kilsdonk, schilderijen. Gerard Bonefaas, beelden. Hans Cazemier, beelden en Willem van Loenen, schilderijen

Willem van Loenen: Ik schilder met oliepastelkrijt dat ik uitwerk met lijnolie en een doekje en mijn handen en gebruik geen kwasten. Door de abstracte vormen en levendige kleuren ontstaat er een dialoog tussen mijn schilderijen en de toeschouwer.

Rina van Kilsdonk: Haar schilderijen zijn wisselend figuratief en abstract. Acryl is  favoriet, maar ook gemengde techniek en olieverf. Meest gekozen onderwerp is “oude culturen” , waarvoor zij inspiratie opdoet uit boek, film, muziek en reisontmoetingen.

Gerard Bonefaas : De beeldhouwer Frank Linsewski heeft mij in de drie jaar dat ik bij hem in de leer was veel geleerd. Mijn beelden zijn veelal figuratief, maar enige vorm van abstractie is soms wel verweven in het figuratieve.

Hans Cazemier : Timmerman, maar in mijn vrije tijd maak ik beelden. Meestal in hout, soms in steen of andere materialen. Het scheppen van een beeld is een spiritueel proces voor mij. Ik ben gefascineerd door de natuur.

 

 

Delen op