woensdag 9 oktober 2024 | 19:30 - 22:00

Frisse Pitch Night

Lab Lou, Weteringlaan 1, Zeist
Categorie
Duurzaam
Meer info

Op 9 oktober vindt de tweede editie van de Frisse Pitch plaats. Een avond waarin pitchers het tegen elkaar opnemen om €1.000 te winnen om hun frisse idee voor Zeist echt uit te voeren!

Op deze avond zullen verschillende Frisse Pitchers proberen de jury te overtuigen van hun idee. Zij hebben ieder 3 minuten de tijd om hun idee te pitchen. De jury en het publiek krijgen daarna de kans om vragen te stellen. De jury kiest 4 winnaars en het publiek 1. Het publiek speelt dus een belangrijke rol! We nodigen daarom ook iedereen uit om die avond te komen om op hun favoriet te stemmen of geïnspireerd te raken door alle wilde ideeën. We verklappen trouwens niet het hele programma. Dat komt later!

Wat is eigenlijk een Fris Idee? De geselecteerde ideeën zijn praktisch, divers, verrassend en veroorzaken een wow-effect. Zonder uitzondering dragen deze ideeën bij aan een socialer, duurzamer en creatiever Zeist. Het idee maakt Zeist toekomstbestendig en het helpt ons op weg naar een planetproof samenleving.

Meer info en aanmelden via frissepitch.nl

Delen op