zaterdag 11 november 2023 | 20:30 - 23:00

Bare Jams (UK)

Poppodium De Peppel
Categorie
Muziek
Meer info

De Britse band Bare Jams maakt van pop, soul, reggae en rock een geheel eigen geluid; uniek en vertrouwd. Hun optredens zijn altijd strak, uitbundig en oprecht en de meedogenloze energie van de zes goedlachse heren werkt enorm aanstekelijk. Kom het meemaken in De Peppel!

In 2011 begonnen schoolvrienden Ollie en Sam te jammen in Sams tuinhuisje – later bekend als de Bare Jams-grot – in eerste instantie om originele muziek te schrijven en performen als energiek akoestisch duo. Nadat D-Slice erbij kwam op basgitaar evolueerde de band naar een flamboyant, energiek, steeds veranderd collectief. Totdat ze in 2018 settelden met hun huidige line-up van een zestal ervaren, muzikale alchemisten die naadloos een geloofwaardige versmelting van muziekstijlen tot stand brengen.

De band heeft veel gereisd met eigen shows door heel Europa, als support bij legendarische acts als The Wailers, Katchafire en La Pegatina en op de grootste festivals: Glastonbury, Boomtown Fair, Isle of Wight Festival en meer. Het debuutalbum This ’n That kwam uit in mei 2020 en kreeg lovende kritieken. Momenteel is de band bezig met het schrijven, opnemen en uitbrengen van een constante stroom singles dat eind 2023 zal uitmonden in een compilatiealbum.

Delen op