donderdag 19 oktober 2023 | 14:30 - 16:30

ASZ-lezing Het Levenstestament

Torenlaan Theater, Torenlaan 38, Zeist
Categorie
Cultuur
Meer info

We denken er misschien liever niet over na, maar het kan ons allemaal gebeuren: u krijgt een ongeluk, wordt ernstig ziek of gaat dementeren. Afspraken wat uw wensen zijn in deze situaties kunt u opnemen in een levenstestament.

Dit testament is bedoeld voor alle omstandigheden waarin u, al dan niet tijdelijk, uw zaken niet meer zelf kunt regelen. Notaris Marjolein Elings legt tijdens de lezing uit waarom dit testament belangrijk is, welke soorten er zijn, wat er allemaal in staat en op welke manier het kan worden opgesteld. Ze zal ook ingaan op de verschillen met een ‘gewoon’ testament. Na afloop is er ruim tijd om vragen te stellen aan Marjolein. En u kunt met elkaar, na de  inleiding, in gesprek aan gesprekstafels. Hennie de Boer en Marieke van  Gemeren leiden o.a. de gesprekstafels.
Marjolein Elings studeerde in Nijmegen,  verhuisde  naar Zeist en begon in 1990 bij Van Rhijn Notarissen. Sinds 1997 staat ze aan het roer van het kantoor dat al in 1947 werd opgericht door de heer van Rhijn.

Delen op