zondag 14 april 2024 | 13:00 - 17:00

50-jarig jubileum de Toets

Atelier de Toets
Categorie
Cultuur
Expositie
Kunst
Meer info

Teken- en Schildervereniging De Toets bestaat in 2024 50 jaar. Begonnen als klein clubje bij iemand thuis is de Toets uitgegroeid tot een vereniging van 100 leden met een eigen atelier in Zeist.

De Toets wil dit jubileumjaar vieren met een aantal activiteiten om de inwoners van Zeist kennis te laten maken met onze vereniging.

Zo gaan we dit jaar met een aantal leden zelfportretten schilderen met enkele klassen van het Christelijk Lyceum Zeist. We portretteren met 50 kunstenaars van de Toets 50 bekende en minder bekende inwoners van Zeist en we eindigen het jaar met een tentoonstelling in het Slot van werken van leden van de Toets.

Op 14 april van 13.00 tot 17.00 uur starten we met een Open Dag in het eigen atelier. We laten werk van leden zien en er zullen leden portretten van bezoekers maken of gewoon aan het werk zijn. Natuurlijk kunnen we u die dag alles vertellen over onze leuke vereniging die in 50 jaar is uitgegroeid van een klein clubje dat bij iemand thuis ging schilderen tot een bloeiende vereniging met 100 leden.

 

 

 

Delen op